25 Kasım 2010 Perşembe

Skunk Anansie - Infidelity (Only You)

Skunk Anansie'yi benim kadar seven biri olursa, öyle biri karşıma çıkarsa, o insanı kardeşimden ayırırsam bana da "Özge" demesinler.

Lise zamanlarımdan, beni "yaşlandın ulan artık" şeklinde düşüncelere gark eden grup Skunk Anansie'dir. Arada birkaç tane daha var ama o dönemlerden en sevdiğim sanırım bu gruptur. Tüm albümlerini, şarkı şarkı, nota nota bilirim, öperim, severim; laf edeni ise elimden kimse kurtaramaz. Yıllar geçti, eşek kadar oldum. Önümüzdeki aydan itibaren orada burada yaşım için 30 yazılacak çizilecek. Ama hala bu kadın kadar sesine sahip olmak için yırtınacağım başka bir kadın olmadı, bu saatten sonra da biraz zor. Duyduğum yerde, nerede olursa olsun, bağıra çağıra veya mırıldanarak ama hep bir tarafımı yırtarak eşlik ettiğim ve söylemeyi en sevdiğim gruptur Skunk Anansie.

Eskiden ne olduğunu anlamadan, kendi kendine teenage buhranlarına meze ederek dinlemişim. Sonradan kendimi ve mutlaka başka bir diğerini sevdiğim/sevmediğim, acımasızca kendime ve onlara sevgi/nefret yağdırdığım dönemlerimde çok daha iyi kavradım tabii grubu ve müziğini. Grubun tüm şarkılarını takı gibi bir yerlerime takacak olsam, Stoosh albümünden "Infidelity (Only You)" başımın tacı olurdu. Kraliçesi olduğum ülkenin marşını da "Cracked infidelity, That's all you are to me" diye diye söylerdi benim yalnız ve güzel ülkem. Lafı uzatmayalım daha. Bu akşamın loop'u tabii ki bu şarkı. Buyrun.

2 yorum:

  1. meraba kardeşim.
    Stoosh can, Infidelity canandır.
    o kadar.

    YanıtlaSil
  2. Tyro seninle zaten din (aka Radiohead) kardeşiyiz ahaha. Lav.

    YanıtlaSil